ITIP/contact

Hans Wopereis, Bas Klinkhamer en Bertie Hendriks zijn directeur van het ITIP school voor Leven en Werk.

Hans is bereikbaar via het kantoor: (0575) 510850 of mailen naar: opleiding@itip.nl  Hij staat je graag te woord.

Het ITIP

Leren leven en werken vanuit bezieling
Onze school voor Leven en Werk is een plek om geïnspireerd en gevoed te worden. Je krijgt een diepgaand inzicht in wie je bent als mens en als organisatie. Je ontwikkelt je tot iemand die bezield en ontspannen leeft en werkt. Zo maak je het verschil in je omgeving. Op itip.nl kun je onze activiteiten vinden.

Leven

Itip biedt opleidingen in verschillende vormen aan. De kern in alle opleidingen is dat de deelnemers mensen zijn die tot in de kern van hun bestaan de stem van hun bezieling wensen te volgen en uit te drukken.

Door het hele land heen geeft het ITIP regelmatig lezingen over algemeen menselijke thema’s die ons lief zijn en waar wij ons in verdiepen. Vaak zijn lezingen een goede eerste kennismaking met ons. Hans Wopereis geeft zelf vaak lezingen rond Werk in Organisaties. Ook organiseren wij retraites en bezinningstochten.

Werk

Ons aanbod uit te splitsen in twee richtingen;

Organisatieontwikkeling
Vaak zien wij in organisaties dat er direct naar oplossingen gezocht wordt in structuur, procedures of werkwijze. Dan blijkt er wel van alles te veranderen, maar niet datgene waar het om ging: het gedrag van mensen en de cultuur van de organisatie. Wij zetten erop in datgene boven tafel te krijgen wat eigenlijk al lang geweten wordt, maar steeds weer uit het bewustzijn wordt verdrongen. Het gaat erom dat iedereen zich vrij voelt om zich zo eerlijk mogelijk uit te spreken, zodat ieders aandeel en verantwoordelijkheid in de situatie zichtbaar wordt.

Loopbaanontwikkeling
Het ITIP biedt begeleiding aan voor mensen die op een kruispunt staan in hun loopbaan, en die hun werk in overeenstemming willen brengen met wie ze zijn en wat hen bezielt. We beschikken over een landelijk netwerk van loopbaan- en reïntegratiebegeleiders. Naast individuele begeleiding bij jou in de buurt, bestaat er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan groepstrajecten van vijf dagen met een elk een specifiek thema.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s